Yö- ja pyöräsuunnistukset päättivät seuranmestaruuskisat – voittajat tiedossa!

Viime viikon keskiviikkona 13.9. järjestettiin Rastihaukkojen seuranmestaruuskisojen toiseksi viimeinen osakilpailu, yösuunnistus, Lohjan Kisakalliossa. Kyseessä oli Hiidenkiertäjien AM-kisat ja mukaan oli ilmoittautunut 10 urheaa yöhaukkaa.

Keli oli lämmin, metsä komea ja todella pimeä. Hyväksytyn tuloksen sai kahdeksan haukkaa ja kärki muodostui eri sarjoittain seuraavasti.

Nopein nainen oli 3,94km radalla ajalla 1:05:39 suunnistanut D45-sarjan Anna Wiklund, joka nappasi mukaansa myös AM-pronssimitalin!

Nopein mies oli 6,33 km radan ajalla 1:16:19 suunnistanut H40- sarjan Timo Mouhu.

Nopein Lady oli 3,54km radan aikaan 1:20:57 suunnistanut D50-sarjan  Hanna Vehkamäki ja nopein Master H60-sarjan Jouni Kivikoski 4,39 km:n radalla ajalla 1:46:14.

Lauantaina 16.9. oli vuorossa koko kisan päätös, pyöräsuunnistus. Hämeenlinnan suunnistajien järjestämissä SM-keskimatkan kisoissa oli mukana kaksi Rastihaukkaa, joista Tuomas Helin nappasi täydet pisteet kiertämällä 6,8km:n radan aikaan 0:56:12.

Tämän jälkeen olikin aika laskea kaikki pisteet yhteen ja julistaa vuoden 2023 seuranmestaruuskisojen voittajat.

Naisten sarjan voitti Hanna TalviOja 48 pisteellä ja seitsemän pisteen erolla toiseksi tulleeseen Anna Wiklundiin. Kolmas oli Sanna Ehonen

Miesten sarjan voitti Tuomas Helin niinikään 48 pisteellä mutta vain kuuden pisteen erolla Timo Mouhuun. Kolmas oli Mikko Saarnio.

Lady-sarjan voitti ylivoimaisesti Hanna Vehkamäki ohi Eeva Tanskan ja Kaisa Tikan.

Master-sarjassa kisa oli tiukin. Voiton vei 47 pisteellä Jouni Kivikoski vain kolme pisteen erolla Ove Nilssoniin. Kolmas oli Veikko Saaristo.

Valmennus onnittelee kaikkia voittajia, hienosti pisteitä keränneitä ja muitakin kisoihin osallistuneita!

Kokonais- ja osakilpailujen pisteet löytyvät taulukosta, ja mahdollisista kirjaus- tai laskuvirheistä kannattaa toki reklamoida valmennusta mahdollisimman pian!

 

 

Jaa tämä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *