25-Manna

25-Manna lähestyy ja tässä muutamia käytännön asioita:

Lähtö: pe 7.10.2016 klo 17 Mikonkadun tilausajopysäkiltä. Matkan varrelta (esim Espoon Ikea) kyytiin halajavat, laittakaa viesti ennen perjantaita. Bussi on Pohjolan Matkan auto. Bussimatkalla hiotaan vielä viimeiset juoksujärjestyssäädöt ja opetellaan ruotsalaisten karttamerkit.

Laiva: Viking Grace lähtee Turun satamasta klo 20:55, perillä paikallista aikaa lauantaina 6:30. Aamupalalle menijöiden kannattaa olla ajoissa liikkeellä, ruuhkaa on yleensä ollut. Bussi lähtee aamulla välittömästi kisapaikalle.

Paikan päällä: Bussilta on noin 500 m kävelymatka kilpailukeskukseen. Seuran puolesta mukana on seurateltta sekä jonkinlaiset keittovälineet. Kumpparit tai vedenpitävät jalkineet, sekä lämpimät vaatteet ovat suositeltavia, aamu on aina kylmä ja tämän hetkinen säätiedotus lupaa päiväksi +9 astetta. Fiksuimmat pakkaavat laivakamat ja kisatavarat eri kasseihin, ettei kaikkea tarvitse roudata mukana. Bussiin ei pääse päivän aikana. Kisakeskuksessa saa “ruokaa” (=hamburgare & pytt i panna) ja kahvilatuotteita. Kruunut tai kortti käyvät, kannattaa ainakin jonkin verran käteistä ottaa mukaan.

Kilpailu: Juoksujärjestys löytyy täältä.
Kisa starttaa klo 9:00. Maasto on järjestäjien mukaan “pääasiassa kohtalaisen mäkistä metsämaastoa, avaraa helposti juostavaa, pienipiirteistä nousua. Enimmäkseen esteetöntä, mutta tietyillä tasaisilla alueilla sekä näkyvyys
että eteneminen rajallista. Aluetta halkovat lukuisat polut.” Ottakaa omat hakaneulat mukaan. SI-tikut saadaan järjestäjiltä. Niiden kiinnitykseen liittyvissä asioissa kannattaa konsultoida Harri K:ta.
Todennäköisesti haukoista ainakin kaksi osuutta lähtee yhteislähdössä klo 16:00. Maali suljetaan klo 18:00.

Paluu: Viimeisen haukan löydettyä tiensä maaliin siirrymme hyvässä muodostelmassa bussille, jossa kuski odottelee hermostuneena ja kiidämme viime hetkellä kohti terminaalia. Viking Amorella lähtee kohti Turkua 20:00. Illallisbuffet alkaa välittömästi laivan lähdettyä, pikaiset peseytymiset ovat suositeltavia ennen kisan jälkispekulaatioita. Laiva on Turussa 7:35, bussi on Helsingissä noin klo 10 sunnuntaina.

Printtaan kilpailuohjeita ym. mukaan bussiin, jossa niitä voi lueskella tai käydä etukäteen tutustumassa niihin ja muuhun infoon osoitteessa http://www.25manna.se/fi/

Reissun maksut löytyvät tämän linkin takaa, käykää katsomassa ja tarkastamassa, että kaikki näyttää siltä kuin pitääkin ja maksakaa omalla viitenumerolla seuran tilille. Jos ei omista viitenumeroa, viestikenttään lisätietoja tai yhteys talous@rastihaukat.fi.

Kotikatsomot voivat jännittää viestin etenemistä liveseurannan avulla, sen tarjoaman datan luotettavuus on kuitenkin katsojan omalla vastuulla.

Perjantaina nähdään!

Anna/valmennus@rastihaukat.fi

Jaa tämä: