Syysleiri 21.-23.10. 2016 Kisakallio/HALIKKOVIESTI 22.10. ilmoittautuminen

Rastihaukat järjestää syysleirin tänä vuonna 21.-23.10 Lohjan Kisakalliossa. Leiri on viikonlopun mittainen alkaen perjantaina ja päättyen sunnuntaina. Leirin ohjelmassa on sisäliikuntaa, suunnistusta, ulkoilua ja mukavaa yhdessäoloa.

Lähdemme leiriltä yhdessä Halikko -viestiin (matka omilla autoilla). Halikossa voi joko osallistua seuran viestijoukkueen kanssa viestikilpailuun tai osallistua erilliseen lasten Halikkojuoksuun tai kuntosuunnistukseen. Halukkaat voivat myös jäädä lauantaiksi Kisakallioon (ei järjestettyä ohjelmaa seuran puolesta).

MAJOITUS                      Kisakallion Urheiluopisto, Lohja

OHJELMA                       Perjantaina saapuminen omalla aikataululla.

Ohjelma alkaa päivällisestä; illalla salivuoro ja sisäliikuntaa.

Lauantaina aamiaisen jälkeen siirtyminen Halikkoon omilla kuljetuksilla. Halikossa ohjelmassa viestikilpailu, lasten Halikkojuoksu ja/tai kuntosuunnistus (tarkempi aikataulu ja ohjelma päivittyvät myöhemmin). Illalla paluu Kisakallioon, jossa päivällinen ja sauna.

Sunnuntaina aamupäivällä mm. volttimontti ja ulkoliikuntaa. Lounaan jälkeen huoneiden luovutus ja leirin päätös.

HINTA

Aikuiset 80 € / lapset 60 € sisältäen majoituksen, ruokailut ja ohjelman.  Lauantain ohjelma Halikossa (osallistuminen viestiin, kuntosuunnistukseen tai lasten Halikkojuoksuun) kuuluu leirin hintaan. Lauantain lounas omalla kustannuksella Halikossa. Kisakallioon lauantaiksi jääville (jos joku ei halua lähteä Halikkoon) ei ole järjestetty erillistä ohjelmaa.

ILMOITTAUTUMISET

Ilmoittaudu pelkkään Halikko-viestiin viestinviejäksi torstaihin 13.10. mennessä oheisella lomakkeella,

Leirille ilmot sunnuntaihin 25.9. 2016 mennessä oheisen lomakkeen kautta tai suoraan Hannalle.

https://goo.gl/forms/hS4OzrXAv8aYMvQj1

Lisätiedot Hanna TalviOja; hanna.talvioja@gmail.com tai 040 5939508

Ilmoittautuneet näet tästä

Jaa tämä: