Ajankohtaisia: sm-maastojuoksukisaa, Jukolaa ym.

Jukolaan on enää viikko aikaa, ja viimeisiä viilauksia juoksujärjestyksiin tehdään vielä. Jonkin verran on tullut muutoksia sekä miesten että naisten juoksujärjestyksiin, joten käykää katsomassa viimeisimmät versiot tämän linkin kautta. Laitan Jukolasta tarkempaa viestiä vielä ensi viikon aikana.

Keskiviikkona 13.6. klo 18 järjestetään Paloheinässä (kokoontuminen ja lähtö Suomen ladun majan kulmalla) seuranmestaruusmaastojuoksukilpailu, jossa on sarjoja ja matkoja kaikenikäisille. Nuorimmille osallistujille toivotaan aikuista saattajaa mukaan, mikäli pururadat eivät ole tuttuja.
Sarjat ja matkat:
Nais-, Mieshaukka, H/D18, H/D20: 5 km
Lady-, Masterhaukka, H/D14, H/D16: 3 km
H/D10, H/D12: 1,8 km
H/D6, H/D8: noin 1 km
H/D2, H/D4: noin 400 mKeskikesällä kisakausi hiljenee hieman rastiviikkoja lukuunottamatta, mutta heinäkuun loppupuolella pääsee esimerkiksi Lahti-Suunnistuksessa nauttimaan todennäköisesti suppamaastoista, jos Jukolassa ei niistä saa tarpeekseen. Mökki- ja muita lomareissuja suunnitellessa kannattaa vilkaista myös IRMAn kisakalenteria ja Rastilipun kuntorastikarttaa, tapahtumia on ympäri Suomen myös heinäkuussa.

Olettehan muistaneet myös ilmoittautua talkoolaisiksi Rastihaukkojen järjestämään Alueen oravapolkukilpailuihin, kaikenlaista hommaa on vielä tarjolla. Ilmoittautua voi suoraan kilpailun johtajalle hanna@rastihaukat.fi

Syksyn Itärastit kaipaavat myös avustajia, lisää nimesi tänne tai suoraan Jounille jouni@rastihaukat.fi

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *