Jukolainfoa

Suunnistajien jouluun on enää 4 yötä ja Jukolakuume alkaa pikkuhiljaa nousta. Rastihaukat lähtevät tänä vuonna molempiin viesteihin kahden joukkueen voimin. Venlojen viesti starttaa lauantaina klo 14 ja miehet pääsevät matkaan klo 23.

Viestiin osallistujille tai katsojiksi tuleville on Jukolan sivuilla loistava “Näin toimitaan Lahti-Hollola Jukolassa” -ohje, joka kannattaa lukea läpi ennen viikonloppua. Kilpailijoiden on syytä lukea läpi myös kilpailuohjeet, jossa on tietoa mm. kartan erikoismerkinnöistä.

Rastihaukoille on varattu 3 kappaletta 10m x 10m majoitusteltta-aluetta, jotka löytyvät Impivaaran I-alueelta (kartassa keltaisella). Paikkojen koodit ovat II01, II02 ja II07. Steffe on luvannut tuoda seurateltan paikalle. Erillistä tuulisuojapaikkaa meillä ei perinteiseen tapaan ole, vaan seurateltta pystytetään majoitusalueelle. Ottakaa mukaan lamput, emitit ja hakaneulat numeroa varten, muut kisamateriaalit löytyvät seurateltalta. Tilaa on teltta-alueella hyvin myös kannustajille, joten kaikki mukaan nauttimaan Jukolan tunnelmasta!

Saapuminen paikan päälle tapahtuu kunkin oman valinnan mukaisella liikennevälineellä. Saapumisohjeita on “Näin toimitaan” -ohjeessa (linkki yllä). Lahdesta saapuvien Jukolabussien purku on aivan teltta-alueemme läheisyydessä, joten niiden hyödyntäminen on kannatettavaa. Muistakaa joka tapauksessa varata tarpeeksi aikaa kisapaikalle saapumiseen, ruuhkia on erityisesti muutama tunti ennen molempien viestien lähtöjä.

Venlojen viestin joukkueet:
415 RaHa 1

 1. Hanna TalviOja
 2. Noora Sorri
 3. Venla Liimatainen
 4. Hanna Laisi

1151 RaHa 2

 1. Mia Lehtonen
 2. Ankka Koivunen
 3. Eva Tas
 4. Inka Tienari

Varalla Anna Wiklund

Jukolan viestin viejät:
568 RaHa 1

 1. Harri Kauppinen
 2. Tuomas Helin
 3. Teemu Siniranta
 4. Pertti Sorri
 5. Steffe Witick
 6. Esko Sorri
 7. Timo Mouhu

1246 RaHa 2

 1. Antero Aunesluoma
 2. Janne Takala
 3. Kimmo Tikka
 4. Jari Siniranta
 5. Ove Nilsson
 6. Mika Tapanainen
 7. Teemu Matilainen

Varalla Hannu Kauppinen

Ilmoitattehan mahdollisimman pian, mikäli vielä tulee sairastumisia tai loukkaantumisia, jotta saamme varamiehen ja/tai -naisen viritettyä kuntoon ennen lauantaita.

Nähdään Jukolassa!

Anna
valmennus@rastihaukat.fi
0503467300

Jaa tämä: