Ilmoittaudu kevään suunnistuskurssille!

Rastihaukat järjestää jäsenilleen suunnistuskurssin yhteistyössä Sporzzin kanssa. Kurssi alkaa heti toukokuun alussa ja koostuu neljästä omatoimisesta maastoharjoituksesta ja neljästä etävalmennuksesta. Kurssi soveltuu suunnistusta jonkin verran harrastaneille. Myös uudet jäsenet voivat ilmoittautua kurssille liittymällä seuran jäseneksi verkossa (valitse jäsenmaksu ostoskoriin)

Toimintamalli on sama kuin viime keväänä. Kurssilaiset tekevät ensin omatoimisen maastoharjoituksen pitkän viikonlopun (la-ma) aikana ja sitten maanantai-iltana on aiheesta yhteinen etävalmennus.

Harjoitusmaastoissa hyödynnetään osin Iterastien maastoja, tarkemmat teemat täsmentyvät myöhemmin.

  1. Harjoitus Paloheinässä 1.-3.5. ja  etävalmennus ma 3.5. klo 18
  2. Harjoitus Kirkkonummella 8.-10.5. ja etävalmennus ma 10.5. 18
  3. Harjoitus Mustavuoressa 15.-17.5. ja etävalmennus ma 17.5 klo 18
  4. Harjoitus Landbossa 22.-24.5. ja etävalmennus ma 24.5. klo 18

Huomaathan, että harjoituskartat toimitetaan digitaalisina sähköpostitse ja tarvitset kartan tulostamista varten printterin. Etävalmennuksessa käytettävän gpx-jäljen tallentamiseksi tarvitset gps-laitteen esim. älypuhelimen (+ sovellus esim. SportTracker, Strava) tai urheilukellon.

Kurssin voi maksaa omalla viitenumerolla pankkisiirtona, verkkomaksuna tai Eazybreak, Edenred, ePassi, Smartum liikuntaedulla (mobiili-/verkkomaksut). Fyysiset liikuntasetelit eivät käy maksutapana.

Kurssille voi ilmoittautua vaikka ei pystyisikään suorittamaan kaikkia harjoituksia.

Ilmoittaudu kurssille

Rastihaukat järjestää myös suunnistuksen alkeiskurssin 9.8. alkaen neljänä maanantaina. Tästä seuraa tarkempaa tietoa myöhemmin.

Jaa tämä: