Kevään suunnistuskurssille ilmoittautuminen

Vuoden 2020 alkeissuunnistuskurssi siirtyy koronapandemian vuoksi myöhempään ajankohtaan, koska lähiopetus ei ole hallituksen linjausten mukaisesti sallittua. Sen sijaan jo hieman lajia harrastaneille ja perusasiat osaaville soveltuva suunnistuksen jatko-/taitokurssi toteutetaan keväällä 2020 omatoimisen maastoharjoittelun ja etäohjauksen yhdistelemänä.

Kurssille otetaan mukaan myös uusia seuralaisia. Mikäli haluat mukaan kurssille, mutta et ole vielä Rastihaukat ry:n jäsen, liity ensin jäseneksi tästä. Jäsenenä pääset monien jäsenetujen pariin mm. Ite-/Itärastit ovat jäsenille ilmaisia tapahtumia.

Toimintamalli kurssilla:

 • kurssilaiset tekevät pitkän viikonlopun (la-ma) aikana oman aikataulun mukaan itsenäisen maastoharjoituksen ja lähettävät siitä gpx-tiedoston (gps-jälki) valmentajille maanantaihin klo 17 mennessä.
 • maanantaisin klo 18.00. – 19.30 pidetään tietokoneen tai mobiililaitteen etäyhteydellä ja videoohjelmiston välityksellä valmennustuokio, jossa käydään läpi kurssilaisten reitit, pohditaan vaihtoehtoja sekä mietitään havaittavia kohteita ja tehdään muu analysointi.

Harjoituspaikat ja aikataulut:

 1.  Paloheinä, maastoharjoitus oman aikataulun mukaan La 2.5. – Ma 4.5.
  • etävalmennus ma 4.5. klo 18.00 – 19.30
 2.  Latokartano, maastoharjoitus oman aikataulun mukaan La 9.5. – Ma 11.5.
  • etävalmennus ma 11.5. klo 18.00 – 19.30
 3.  Mustavuori, maastoharjoitus oman aikataulun mukaan La 16.5. – Ma 18.5.
  • etävalmennus ma 18.5. klo 18.00 – 19.30
 4.  Landbo, maastoharjoitus oman aikataulun mukaan La 23.5. – Ma 25.5.
  • etävalmennus ma 25.5. klo 18.00 – 19.30

Huomaathan, että harjoituskartat toimitetaan digitaalisina sähköpostitse ja tarvitset kartan tulostamista varten printterin, gpx-jäljen tallentamiseksi tarvitset gps-laitteen esim. älypuhelimen (+ sovellus esim. SportTracker, Strava) tai urheilukellon.

Kurssin voi maksaa omalla viitenumerolla pankkisiirtona tai Eazybreak, Edenred, ePassi, Smartum liikuntaedulla (mobiili-/verkkomaksut). Fyysiset liikuntasetelit eivät käy maksutapana.

Uudet seuran jäsenet saavat viitenumeron sähköpostitse jäseneksi liittymisen jälkeen.

Kurssille voi ilmoittautua vaikka ei pystyisikään suorittamaan kaikkia harjoituksia.

Ilmoittaudu

Jaa tämä:

1 Response

 1. admin sanoo:

  Suunnistuskurssille mahtuu vielä osallistujia ja voit ilmoittautua vaikka et kaikkia suoristuksia pystyisi toteutamaan.