Kirkkonummen AM-sprintillä kattava edustus Rastihaukkoja – seuranmestaruuspisteet jaettu

Lynx järjesti Uudenmaan ja Päijät-Hämeen AM-sprinttikisan keskiviikkona 4.5. ja sinne osallistui ilahduttavan runsaasti myös Rastihaukkoja, yhteensä 29 ikäsarjojen 10-75 välillä.

Samassa yhteydessä jaettiin myös seuranmestaruuspisteet kilometriaikojen perusteella. Tarkempi tulosuettelo löytyy linkin kautta mutta tässä lyhyesti koottuna.

Naisten sarjan nopein oli Hanna TalviOja joka nappasi hienosti myös D50-sarjansa pronssia. Toiseksi nopein oli Aino Aulanko joka nousi samalla kokonaiskilpailun kärkeen.  Mitaleita tuli myös D35-sarjassa, Sanna Ehoselle hopeaa ja Paula Tuomenoksalle pronssia. Anna Wiklund oli naisten sarjan kolmas.

Miesten sarjan nopein oli Matias Rokka ja toiseksi tulivat tasapistein ja vielä sekunnilleen samalla ajalla H35 sarjassa juosseet Henri Jääskeläinen ja Timo Mouhu, jotka nappasivat vielä sarjassaan jaetun pronssimitalin. Kolmanneksi nopein oli H50 sarjan Antero Aunesluoma joka nousi kokonaiskisassa kärkeen.

Lady-sarjassa ei tullut tällä kertaa pisteitä. Master-sarjan nopein oli Mikko Soininvaara ja toiseksi tuli Veikko Saaristo. Seuranmestaruustaulukon kokonaispisteet on päivitetty, ja mahdollisesti virheistä kannatta laittaa viestiä valmennus at rastihaukat.fi

Valmennus onnittelee kaikkeja mitalisteja, seuranmestaruuspisteitä keränneitä ja kaikkia muitakin mukavaan tapahtumaan osallistuneita!

Seuraavaksi onkin vuorossa sunnuntaina 22.5. AM keskimatka Vihdissä ja 1. ilmoittautumisporras päättyy reilun viikon päästä eli 16.5. Myös SM-pysun ilmoittautuminen on jo auki!

Samalla vielä tiedoksi, että HS järjestää AM-yön tiistaina 20.9. ja siihen on tarkoitus päättää myös Rastihaukkojen seuranmestaruuskisat.

Jaa tämä: