Rastihaukat seura-asujen verkkokauppa

Seura on aloittanut yhteistyön Intersport Eastonin kanssa muiden seuravarusteiden kuin suunnistusasujen hankinnasta. Näissä varusteissa toimittajana on Craft. Uusi toimintamalli mahdollistaa varusteiden jatkuvan tilaamisen jäsenten omien tarpeiden mukaisesti.

https://seurakauppa.intersport.fi/seura/rastihaukat/

VALIKOIMA

Seuran varustetarjontaan sisältyvät seuraavat tuotteet:

  • Verryttelyasu (Craft Evolve takki ja housut)
  • Jokasääntakki (Craft Rain Jacket takki)
  • T-paita (Craft Community Function SS Tee)
  • Huppari (Craft Community Hoodie)
  • Talvitakki (Craft Jacket Parkas)

Kaikki tuotteet ovat saatavilla miesten, naisten ja lasten mitoituksilla eli lasten koosta 122/128 miesten kokoon 3XL. Kaikkiin tuotteisiin verryttelyhousuja lukuun ottamatta tulee seuran logo rintaan. Verryttely- ja jokasääntakkeihin tulee lisäksi selkään ”RASTIHAUKAT” painatus.

Varusteet ovat sinisiä lukuun ottamatta verryttelyhousuja ja talvitakkia, jotka ovat mustia. T-paita on tarjolla myös punaisena tuomaan asukokonaisuuteen väriä.

Seuraa virallisissa kilpailuissa edustaville suositellaan vähintään jokasään- tai verryttelytakin hankkimista.

SOVITUS

Tuotteita voi käydä sovittamassa Intersport Eastonin myymälässä Itäkeskuksessa. Toistaiseksi mallit eivät ole esillä, vaan ne tulee pyytää seuratekstiilien myyjiltä liikkeen 1. kerroksessa. Valtaosaa lasten ja miesten kokoja on jo sovitettavissa ja pyrimme saamaan lopuistakin koista sovituskappaleet tarjolle mahdollisimman pian.

Kaikki em. tuotteet ovat Craftin vakiovalikoimaa eli samoja nimikkeitä on myynnissä urheiluliikkeissä myös muuten (esim. Stadium). Lisäksi muutama suuri seura pk-seudulla tukeutuu samoihin tuotteisiin, joten ainakin Intersport Tammistossa osa tuotteista on sovitettavissa EräViikinkien pisteessä.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan Intersportin verkossa olevasta seurakaupasta ja maksetaan tilauksen yhteydessä. https://seurakauppa.intersport.fi/seura/rastihaukat/

TOIMITUS

Tuotteiden toimitusaika vaihtelee varastotilanteen mukaisesti, mutta pyrkimyksenä on toimittaa valtaosa tilauksista n. 2 viikon kuluessa tilauksesta. Tilatut tuotteet voi joko noutaa Intersport Eastonin myymälästä tai ne voidaan toimittaa Postin välityksellä.

Tekemällä tilauksen toukokuun aikana varmistat pehmeän paketin suunnistajien jouluun Lukkari-Jukolaan!

Ps. Kisasuunnistuspaitoja ja Buff -huiveja voi kysellä seuran nuorisovastaavalta (nuoriso@rastihaukat.fi). Suunnistuspaitoja- ja varusteita tilataan tarvittaessa yhteistilauksella muutaman vuoden välein.

Jaa tämä: