Pitkän matkan seuranmestaruus

Lynx järjesti lauantaina 12.8. pitkän matkan AM-kisat Siuntiossa ja osallistujina oli 17 reipasta rastihaukkaa eri ikäsarjoissa. Keli oli todella lämmin ja ainakin osalla radoista riitti haasteita ja nousumetrejä. Samalla kerättiin seuranmestaruuspisteita eri sarjoissa kilometriaikojen mukaan seuraavasti.

Naisten sarjan nopein oli D45-sarjan Anna Wiklund 4,68 km radalla ajalla 1:02:58 vain hieman toiseksi tullut Hanna Talviojaa nopeampana. Hanna jatkaa kuitenkin sarjan kärjessä kokonaispisteiden osalta.

Miesten nopein oli H20-sarjan Pyry Kivikoski 7,6km radalla ajalla 1:10:51. Pyry oli myös sarjansa nopein eli poimi mukaansa kultamitalin, hienoa! Toiseksi nopein oli H40- sarjan Tuomas Helin, joka jatkaa koko kisan kärjessä.

Lady-sarjassa ei ollut osallistujia, mutta Master-sarjan nopein oli H60-sarjan Jouni Kivikoski 5,05 km radalla ajalla 1:04:20. Kokonaiskisan kärjessä jatkaa Ove Nilsson.

Ja mikä tärkeintä, mukana oli myös nuorempia junioreita joista mitaleita sai D16-sarjan Nuppu-Sofia Pekkanen pronssia ja D13 sarjan Alma Wiklund kultaa. Kerrassaan mahtavaa ja lämpimät onnittelut tästä, kuten kaikille muillekin osallistuneille!

Jaa tämä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *