Seuranmestaruuskisojen pyöräsuunnistuksen ja AM-pitkän tulokset päivitetty

Elokuun helteissä käytiin melko tiiviiseen tahtiin kaksi osakilpailua. Tiistaina 9.8. viisi pyöräilevää mieshaukkaa osallistui Rajamäen rykmentin iltarasteille ja seuraavan viikonlopun aikana kolme naista omatoimisesti. Pihkaniskat järjesti samana viikonloppuna Sipoonkorvessa AM-pitkän henkilökohtaisen ja viestikilpailun josta Henri, Timo ja Seppo nappasivat mukaansa pronssimitalit, hienoa ja onneksi olkoon!

Pyöräsuunnistuksessa radat vaativat sekä tarkkaa kartanlukua että rivakkaa vauhtia erilaisilla poluilla, ja miesten sarjan nopein oli Esko Sorri jättäen taakseen Timon, Sepon ja muut. Naisten sarjan nopein oli Anna Wiklund ja toisena Hanna. Lady-sarjan voiton vei Pauliina Tienari. Tapahtumapäivänä osallistuneiden tulokset löytyvät Rastilipusta ja Rastihaukkojen kirjanpidossa muutkin.

Lauantaina AM-pitkälle osallistui yli 20 Rastihaukkaa eri sarjoihin. Lämpöä piisasi ja mäkinen korpi tarjosi haasteita kokeneemmillekin haukoille. Seuranmestaruuspisteet jaettiin kilometriaikojen perusteella seuraavasti:

Naisten sarjassa D40-sarjan Anna Wiklund vei selkeästi täydet pisteet ja miesten sarjassa H35 sarjan Henri Jääskeläinen vei voiton reilulla erolla toiseksi tulleeseen Esko Sorriin (H60) ja kolmanteen Pyry Kivikoskeen (H18).

Lady-sarjan nopein oli Essua edustanut Eeva Tanska joka sai myös D75 sarjastaan AM-kultaa! Master-sarjan nopein oli H60-sarjan Jouni Kivikoski.

Tarkemmat tulokset löytyvät Pihkaniskojen sivuilta ja pisteet on päivitetty myös Rastihaukkojen taulukoihin sekä osakilpailun että kokonaiskilpailun osalta. Tilanne lyhyesti:

  • Naisten sarjan kärjessä on Anna Wiklund 48 pisteellä ja toisena Hanna TalviOja 46 pisteellä
  • Miesten sarjan kärjessä on 45 pisteellä Esko Sorri, toisena Tuomas Helin 39 pisteellä ja kolmantena Henri Jääskeläinen 37 pisteellä
  • Lady-sarjaa johtaa Pauliina Tienari 37p ja toisena on pisteen jäljessä Marjo Tuomola
  • Master-sarjan kärjessä on Ove Nilsson 41 pisteellä selkeällä erolla muihin

Jäljellä on vielä kaksi osakilpailua ja kaikissa sarjoissa on vielä mahdollisuus vaihtaa kärkipaikkaa. Maastojuoksu käydään Paloheinässä torstaina 1.9. eli päivää aiempaa ilmoitettua myöhemmin. Lopuksi kamppaillaan otsalamppujen loisteessa eli yösunnistuksen merkeissä tiistaina 20.9. HS:n AM-pitkällä. Tarkempia tietoja tulee vielä myöhemmin.

Jaa tämä: