Seuranmestaruuspisteet päivitetty AM-keskimatkan jälkeen

Viime sunnuntaina käytiin Rasti-Vihdin järjestämät keskimatkan AM-kisat Vihdissä ja mukana oli myös mukavasti Rastihaukkoja. Aivan erityisen huomion ansaitsee D14-sarjan AM-kullan Rastihaukoille juossut Nuppu-Sofia Pekkanen, kerrassaan hieno suoritus!

Seuranmestaruuskisan pisteet jaettiin kilometriaikojen perusteella. Tarkemmat tulokset löytyvät taulukosta mutta tässä tiivis kooste

Naisten sarjan nopein oli Anna Wiklund mutta toiseksi nopein Hanna TalviOja nousi kokonaiskilpailun kärkeen.

Miesten sarjan nopein oli Esko Sorri mutta neljänneksi nopein Timo Mouhu nousi kokonaiskilpailun kärkeen.

Lady-sarjan nopein oli Essun nimiin  D75 sarjan AM-kullan voittanut Eeva Tanska, mutta kokonaiskisan kärjessä jatkaa edelleen Kaisa Tikka.

Master-sarja nopein oli Jouni Kivikoski mutta kärkipaikan kokonaiskisassa otti osallistumisaktiivisuudella Ove Nilsson ohi tasapisteissä olevan Veikko Saariston.

Kokonaiskilpailun taulukko on myös päivitetty. Mahdollisista laskuvirheistä kannattaa raportoida valmennus at rastihaukat.fi

Seuraavaksi kisataan erikoispitkä Kauhalassa, joko Itärasteilla 4.6. tai omatoimisesti 12.6. mennessä. Radat ovat sarjoittain seuraavat:
Miehet 12km
Naiset 9km
Master 7km
Lady 6km

Sitten lähdetäänkin tältä osin kesätauolle, sillä pyöräsuunnistus siirtyy Rajamäen rykmentin ilta/omatoimirasteille Solttilannummelle 9.-15.8. Toki jäseniä kannustetaan osallistumaan SM-kisoihin jos vain aikaa ja intoa riittää.

 

Jaa tämä: