Toukokuun Piharastikisan tulokset

Toukokuun Piharastikisaan osallistui ilahduttavan moni Haukka. Kiitos siitä!

Tapahtumailtana saimme kivan vipinän koulujen pihoille. Oli mukava nähdä seurakavereita (turvaetäisyydet huomioiden!) pitkästä aikaa. Eikä sadekaan tummista pilvistä huolimatta päässyt enempää kiusaamaan.

Kaupungin rakennustyömaat sen sijaan tekivät parhaansa aiheuttaakseen hämminkiä. Tapahtumapäivänä ilmaantui Lohikäärmepuistoon jo ensimmäiset työmaa-aidat, ja pari päivää sen jälkeen yksi rastipistekontti katosi ja puolet leikkipuiston pihasta aidattiin kokonaan. Myös Kontulaan ilmaantui jo etukäteen tiedossa olleiden parakkien siirtojen lisäksi enemmänkin työmaa-aluetta.

Tulokset

Työmaat siis aiheuttivat muutoksia ratoihin ja suorituksiin, mutta kilpailun tuomaristo on koittanut tehdä oikeudenmukaisia ratkaisuja. Vastalauseita perusteluineen saa tietenkin esittää.

H8-sarjassa yhden osallistujan toinen rata oli työmaan takia lyhennetty eikä aika siten vertailukelpoinen. Koska kaikki pojat juoksivat Rintinpolun radan 3 sekunnin sisään, tuomaristo on päättänyt jakaa sarjan ykköstilan kaikkien kesken.

NaisHaukoissa ja H14-sarjassa puolestaan yksiä suorituksia häiritsi kahden rastin päätyminen yllättäen työmaa-alueelle. Erot muihin olivat kuitenkin riittävän selvät, joten ajat jäävät voimaan sellaisinaan.

H8

1. Alessio H
1. Anton W
1. Miska M

D10

1. Olga M
2. Alma W

H10

1. Milo M

D14

1. Julia M

H14

1. Oskari A
2. Otso T

D16

1. Aino A

H16

1. Veikka K

NaisHaukka

1. Anna W
2. Sanna E
3. Hanna T
4. Paula T
5. Jonna R
6. Agustina L

MiesHaukka

1. Tuomas H
2. Kai K
3. Michael M

Jaa tämä: