Tunnelmia kauden päättäjäisistä ja syyskokouksesta

Vuoden 2019 suunnistuskauden päätöstä vietettiin viime sunnuntaina 24.11.2019 Vuosaaressa. Ohjelma suunniteltiin aikaisempien vuosien hyvien kokemuksien mukaisesti tiiviiksi paketiksi – liikuntaa, yhdessäoloa saunomisen ja ruokailun merkeissä ja sääntöjen mukainen syyskokous. Paikaksi valikoitui tällä kertaa Villa Vuosanta Uutelassa, josta vuokrattiin päiväkäyttöön 2 saunatilaa ja jossa toisessa pystyi myös pitämään kauden päätöstilaisuuden.

Päivä aukeni useiden sadepäivien jälkeen poutaisena ja kuivana.  Allekirjoittanut oli suunnitellut päivän liikunnaksi ensimmäisen Rastihaukat Street-O -kisan, “virallisin” pistelaskuin ja ajanotoin (tunti aikaa kiertää rastipisteitä, ylimenevä aika vähentää pisteitä). Jos Street-O pistesuunnistus on sinulle vieras niin voit tutustua lajin sääntöihin osoitteessa https://street-o.fi/

Klo 11 lähtöpaikalla Vuosannan Rantasaunan edustalla olikin jo mukavasti kuhinaa ja hetkellisten teknisten ongelmien jälkeen saatiin suunnistajat matkaan. Onnistuneita suorituksia nähtiin yhteensä 24 kpl, osallistujia oli 32 henkilöä. Alla “viralliset” tulokset – ikähyvityksiä ei tällä kerralla myönnetty vaikka siihen olisi toki ollut aihetta.

Tulokset (max. 900 pistettä, suluissa pisteiden jälkeen yliaika miinukset):

1. Erkka 750 pistettä
2. Mikko 730 pistettä
3. Hanna & Harri 670 pistettä

Veikka 557 pistettä (-53)
Timo 550 pistettä
Oskari 540 pistettä
Ruska & Reeti 540 pistettä
Jouni  499 pistettä (-71)
Ove 490 pistettä
Alessio 480 pistettä
Paula 480 pistettä
Mia & Jone 450 pistettä
Veikko 434 pistettä (-236)
Pyry 401 pistettä (-69)
Aino 360 pistettä
Tero 360 pistettä
Julia 330 pistettä
Kauko 270 pistettä
Miska 220 pistettä
Olga 220 pistettä
Milo 200 pistettä
Aru & Jonna 170 pistettä
Joona & Mirjami 170 pistettä
Eva 140 pistettä

Suunnistuksen jälkeen ohjelmassa oli saunomista, lihasten rentouttamista ulkoporealtaassa ja meressä sekä makkaran paistoa Rantasaunan kodassa. Lounaan jälkeen siirryttiin päivän viralliseen osuuteen.

Ensin palkittiin nuorisoa kauden suorituksista mm. NSK -osallistumisista ja seuranmestaruuskisoista. Vuoden tyttötsemppari -palkinto luovutettiin Julia Matilaiselle (D12). Julia oli aktiviisesti mukana kauden eri nuorisoviesteissä sekä myös seuran Manna25 -joukkueessa. Vuoden poikatsemppari -palkinnon ansaitsi Alessio von Herzen (H6). Alessio oli koko seuran ahkerin Itärasteilla kävijä ja oli mukana lähes jokaisessa kauden Hippokoulun harjoituksessa.

Aikuiset ja seniorit palkittiin perinteisin menoin ja palkinnoin, palkittavat ovat luettavissa virallisista vuoden seuranmestaruustuloksista.

Viimeisenä ohjelmassa oli seuran vuotuinen syyskokous. Esityslistan mukaisesti kulkeneessa kokouksessa  päätettiin mm. ensivuoden jäsenmaksuista (säilytettiin ennallaan) sekä valittiin seuralle uusi hallitus. Erovuoroisista Mia ja Kimmo eivät jatka uudessa hallituksessa, mutta molemmille toki löytyy toimenkuvat myös jatkossa mm. Haukkalan ja Itärastien parista. Kiitämme molempia tähänastisesta panostuksesta seuran hyväksi, kuten myös muita tämän vuoden hallituslaisia.

Uutena ensi vuoden hallitukseen valittiin Harri Kauppinen. Muut jäsenet ovat Anna, Paula, Antero, Teemu, Jouni sekä puheenjohtajana jatkava Kai. Uuden hallituksen toimenkuvat tarkistetaan vuoden alussa ensimmäisessä hallituksen kokouksessa.

Kokouksessa käsiteltiin myös seuran ensivuoden toimintasuunnitelma. Hallitus esitti, että seura tulee edelleen panostamaan aktiivisesti jäsenien harjoitus mahdollisuuksiin sekä kannustaa jäseniä osallistumaan kansallisiin suunnistuskilpailuihin sekä erilaisiin seuraviesteihin. Vaikka seuran taloudellinen tilanne on varsin hyvä, edellyttää toiminnan tason säilyttäminen aktiivista osallistumista erityisesti Itärastien järjestelyihin. Toimintasuunnitelma on saatavissa erikseen pyytämällä.

Villa Vuosanta osoittautui oikein mainioksi paikaksi järjestää seuran tilaisuuksia – puitteet ovat hienot ja sijainti sopivan lähellä Helsinkiä.

Kiitos kaikille päättäjäispäivään osallistuneille sekä kaikille seuran työhön vuoden mittaan osallistuneille!

Marraskuisin terveisin,

Kai K

 

Jaa tämä: