Lahti-Hollola Jukola 2018 takana

Jukola on jälleen kerran saatu päätökseen. Reiluun vuorokauteen mahtui taas hienoja hetkiä, jännitystä, uusia kokemuksia, onnistumisia ja hieman epäonnistumisiakin, iloisia kasvoja, spekulaatiota, uhoamista, naurua, tuttujen tapaamista, pölyä ja vähän lisää pölyä, haukottelua, väsyneitä jalkoja, jonottamista ja vaikka mitä muuta.
 
Osa Rastihaukoista jatkaa aktiivista suunnistuskautta kisoissa ja kuntorasteilla, toiset taas pakkaavat kisareppunsa kaapin perälle kaivaakseen sen taas ensi vuoden kesäkuussa esiin vuoden mahdollisesti ainoaa suunnistusta varten. Kaikilla on todennäköisesti kuitenkin tänään päässä se yksi ajatus: “ensi vuonna sitten…”
 
Rastihaukkojen kaikki 4 joukkuetta saivat hyväksytyt suoritukset. Venloissa loppusijoitukset olivat 505. ja 1498. ja Jukolan joukkueet kuljettivat viestinsä sijoille 653. ja 1267. Pera on ystävällisesti luvannut taas päivittää tulokset Rastihaukkojen tilastoon nettisivuille.
 
Kiitos kaikille mukana olleille, tuli taas todettua, että olemme hieno seura. Kiitos kotikatsomoille mukanaelämisestä ja somepäivityksistä.
 
Ensi vuonna sitten… Kangasalla nähdään!
Jaa tämä:

2 Responses

 1. Pera sanoo:

  Nyt Hollola tulokset lisätty nettisivuille.

  Osallistumiskerrat päivittyy hiukan myöhemmin.

  t. pera

  • Anna Wiklund sanoo:

   Kiitos! Jälkipeli käy kuumana somessa, tervetuloa mukaan.